Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Az éllovas a váradiak vendége

A másodosztályú labdarúgó-bajnokság nyugati csoportjának éllovasával, a Temesvári Polival játszik holnap, 11 órától, a Nagyváradi Bihar FC a Bodola Gyula Stadionban. Az egyre kilátástalanabb helyzetbe kerülő váradiak számára már az is sikernek számít, hogy ki tudnak állni a bánságiak ellen. A 18. forduló további mérkőzései: Szatmárnémeti–Resicabánya, Slatina–Râmnicu Vâlcea, Tărlungeni–Mioveni, Karánsebes–Pankota.

 

Idénykezdet a harmad és a negyedosztályban is

A harmadosztályú bajnokság első idei mérkőzéseit holnap, 15 órától rendezik meg. A Fugyivásárhelyi SK a Zsuk FC-t fogadja Váradalpáron, míg a Váradszentmártoni KSK Szászrégenben kezdi meg a tavaszi idényt. A 14. forduló párosítása, ma 15 órától: Zilah–Radnót, Fugyivásárhely–Zsuk, Kudzsir–Galda, Kolozsvár–Máramarosssziget, Dés–Beszterce, holnap, 15 órától: Nagybánya–Torda.

Holnap délelőtt játsszák az első mérkőzéseket a megyei első osztályú labdarúgó-bajnokság tavaszi idényében. A Bihar Megyei Labdarúgó-egyesület (BMLE) honlapján közzétett program szerint a következő találkozókra kerül sor, holnap: Nagyváradi Partium FC–Nagyváradi Luceafărul (11 órától a felnőttek, 13 órától az ifjúságiak, Hegyközpályiban), Belényesi Bihorul–Élesdi Crişul (11 és 13), Vaskohsziklási CSO–Keményfoki Victoria (11 és 13), Nagyszalontai Olimpia–Nagyváradi Bihar FC II (16 és 14), vasárnap: Bondoraszói Poiana–Mihályfalvi Unirea (14 és 16, Vaskohn), Biharszentandrási Crişul–Nagyváradi Egyetemi FC, Harangmezői FC–Margittai Viitorul (16 és 14), Nagyváradi Liberty–Borsi Viitorul (16 és 14, Kosgyánban).

A közönség támogatására is számítanak a váradiak a rivális Poli elleni csatában

A közönség támogatására is számítanak a váradiak a rivális Poli elleni csatában

Az U15-ös korosztályú focibajnokságban öt mérkőzésre kerül sor a tavaszi idény nyitófordulójában. Minden találkozót ma játszanak. A program, 15.30 órától: Bihar FC 2001–Vaskohsziklási CSO (Motorul pálya), 16 órától: Hegyközpályi KSK–Váradszentmártoni KSK, Margittai Viitorul–Élesdi Crişul, Nagyszalontai Olimpia VSK–Nagyváradi Bihar FC 2000, Nagyváradi Sportiskola I–Nagyváradi Sportiskola II (Rhédey-kert, műfüves pálya).

 

Az élvonalban is játszanak

A magyar fociélvonalban a 19. forduló mérkőzéseire kerül sor a hétvégén. A párosítás a következő: Paks–Puskás Akadémia, Ferencváros–Győr, Pápa–Dunaújváros, Kecskemét–Diósgyőr, Pécs–Haladás, Videoton–Nyíregyháza, Honvéd–MTK, Debrecen–Újpest.

A román fociélvonalban a 20. forduló mérkőzéseit játsszák le a következő program szerint: Piatra Neamţ–Târgu Jiu, Marosvásárhely–Dinamo, Galac–Botoşani, Kolozsvári U–Chiajna, Konstanca–Craiova, Steaua–Kolozsvári CFR, Petrolul–Jászvásár, Medgyes–Rapid.