Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Az Electrofor Kupáért strandröplabdáznak

Hosszú ideje nem volt rá példa, hogy két rangos strandröplabda-tornát rendezzenek egyazon évben Nagyváradon. A július közepén megtartott országos bajnokság női és férfi döntői után, a hétvégén ismét benépesül majd a városi strandon található strandröplabda pálya.

Az Electrofor Kupa első kiírásán váradi csapatok vesznek részt, ám a színvonalra ez nem lesz hatással, ugyanis évek óta helybéli párosok versengenek a bajnoki cím megszerzéséért, ám anyagi okokból más városoknak szereznek dicsőséget. A felnőttek mellett ifjúsági korú játékosok is harcba szállnak majd az elsőségért. A megmérettetés szervezői a Transilvania Beachvolley Klub (Sinka Ádám alelnök és Radu Negruţ technikai igazgató), az Electrofor (igazgató Dan Carţiş) és a Medorest (igazgató Straciuc Oreste) cégek anyagi támogatásával. A szombaton és vasárnap sorra kerülő verseny megszervezésében és lebonyolításában Kovács Zoltán sporttanár vállalt még szerepet.

 

Az electrofor 2

A szervezők és a támogatók