Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Autót tört a gesztenyefa ága

Egy hatalmas gesztenyefa méretes ága leszakadt tegnap Nagyváradon az Ezredévi emléktéren (ma Libertăţii tér) és összetört egy személygépkocsit. Ottjártunkkor a sofőr éppen a nagyváradi ingatlankezelőséggel beszélt, egy rendőr pedig szótlanul szobrozott a járdán, várta, hogy az autó tulajdonosa befejezze a telefonálást.

Fotó: Csikos Rolland

Fotó: Csikos Rolland

A Vokswagen Passat tulajdonosa egyébként szabályosan parkolt, és a megállóhelyek közötti egyik fának törött le az ága, jelentős károkat okozva a személygépkocsiban: betört a szélvédője, letörött a visszapillantó tükre, behorpadt a teteje és összekarcolódott a motorháztető, valamint az autó teljes bal oldala.

A váratlan eset miatt keletkezett károkat a terület karbantartójának, jelen esetben a parkolótársaságnak, illetve a nagyváradi Ingatlankezelő Igazgatóságnak kell megtérítenie.

Az már megszokott a bihari megyeszékhelyen, hogy nagyobb szél vagy egy-egy vihar esetén letörött gallyak százai és ágak tucatjai nehezítik a közlekedést, de tegnap sem vihar nem volt, sem a szél nem fújt.