Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Autóstalálkozó volt Váradon

Múlt hétvégén, április 1–2-án tartották a második Car & Truck Moto Show elnevezésű rendezvényt a nagyváradi Oradea Shopping City bevásárlóközpont parkolójában.

A szervezők szerint ez a rendezvény már a második olyan esemény Romániában, amely összegyűjtötte a legszebb tuningolt személyautókat és teherautókat. A belépés ingyenes volt mindenki számára, a közönség különleges autó-, motor-, kerékpár- és kamioncsodákat nézhetett meg.

autostalalkozo 4

Az autókban dübörgött a zene, a járművek ragyogtak a verőfényes napsütésben, természetesen a gumiégetés sem maradt el, valamint az éjszakába nyúló buli.

A támogatóknak köszönhetően díjakat, ajándékokat osztottak ki összesen 5000 euró értékben.

Akik kilátogattak az eseményre felejthetetlen élményben volt részük. Az amerikai filmekből jól ismert, nemrég elhunyt Paul Walker színész, a Halálos iramban-filmek sztárja zöld színű emlékautó másolatát is megcsodálhatták.

A szervezők szerint a találkozó célja a hasonló érdeklődésű autós barátok megismerése, új barátok szerzése, tapasztalatcsere és kapcsolatépítés volt.

Tatai István