Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Autóstalálkozó volt Margittán

autostalalkozo 1

Szeptember 11-én, a Margittai Városnapok keretében idén másodszor szerveztek autóstalálkozót és tuning show-t. A margittai strand parkolójában Bihar, Szatmár és Szilágy megyei autóimádók gyűltek össze tuningolt és hagyományos autóikkal. Több mint ötven autót hoztak el, és körülbelül kétszáz érdeklődő nézte meg a járműveket.

autostalalkozo 2

Az autókban dübörgött a zene, csinos lányok sétáltak, krómozott alkatrészek csillogtak a napsütésben, és természetesen a benzinszag és gumiégetés, szlalom és ügyességi verseny sem maradt el, majd a díjazás következetett, különböző kategóriákban születtek nyertesek.

Fotók: Tatai István

Fotók: Tatai István

A főszervezők szerint a találkozó célja a hasonló érdeklődésű autóbarátok megismerése, az új barátok szerzése, a tapasztalatcsere és a kapcsolatépítés volt. A találkozó egyik főszervezője, Kiss Dávid fontosnak tartotta megköszönni azoknak a segítségét, akik eljöttek, ezzel emelve a rendezvény színvonalát, és külön köszönetet mondott a városvezetésnek a sok támogatásért. Végezetül a résztvevők közös fotót készítettek és megígérték, máskor is eljönnek a hagyományt folytatni.

Tatai István