Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Autóstalálkozó volt Margittán

Április 15-én, szombaton a margittai MeetLife autós csoport szervezésében tartották a találkozót a margittai városi strand parkolójában. Ebben a csodálatos környezetben találkozhattak a négy- és kétkerekűek szerelmesei, az izgalmas, hangos és füstös autós programok mellett számtalan családbarát eseménnyel tölthetek a szombati napot a látogatók.

autostalalkozo 1

Egymást érték az adrenalinszint-növelő programok, a betonpályán csikorogtak és füstöltek a gumik, volt driftelés, sikító, visító fékek, dudáló autók. A versenyek résztvevői díjazásban részesültek. A sorok között sétálva egymás után csodálhattuk meg az autókat, a 80-as évekbeliektől egészen a legújabb 2017-es modellekig. A környező megyékből, és még Magyarországról is képviseltették magukat az eseményen, mely Bihar megye második legjelentősebb autós eseménye volt az első nagyváradi találkozó után.

autostalalkozo 3

A gépcsodák megtekintése mellett izgalmas, látványos és szórakoztató programokkal várták kicsiket, nagyokat egész nap folyamán, meglepetésben sem volt hiány. A rendezvényre a belépés ingyenes volt. A találkozó főszervezői Kürti Zsolt és Perecsényi Róbert voltak, Mészáros Sándor és Kiss Dávid, valamint lelkes csapatuk köszöni mindenkinek a sok támogatást és segítséget.

autostalalkozo2

Temérdek autó, látványos műsor, rengeteg néző, nemzetközi forgatag, számtalan program –  ez volt a margittai autóstalálkozó, a szervezők pedig azt ígérik, legközelebb még nagyobb durranásra számíthatunk.

Képek és szöveg: Tatai István.