Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Autókiállítás nyílik holnap Nagyváradon

Top Auto elnevezéssel immár ötödízben kerül sor Nagyváradon a TopPress cég szervezésében egy látványos autós-motoros rendezvényre, amelyen nemcsak az ismert gépkocsimárkák legújabb példányait sorakoztatják fel, hanem helyet kapnak a retró és tunningolt járművek is, a négynapos program keretében pedig spéci motorokat is bemutatnak. A rendezvény helyszíne a Lotus Center bevásárlóközpont parkolója lesz, a vásár pedig holnap délben nyit.

auto (4)

A tavalyi autókiállításon

A részletekről Mihai Dacin főszervező tájékoztatta a sajtót. Mint hangsúlyozta, az előző évekhez képest újdonságnak számít, hogy egy nappal megtoldották, azaz négynaposra bővítették a rendezvényt, mivel rájöttek, hogy a célközönség, azaz a potenciális autóvásárlók hétköznap érnek rá, míg a pusztán szemlélődők, a kínálatokat mustrálók inkább hétvégén érkeznek. Az 5800 négyzetméteren helyet kapó kiállításon olyan ismert autómárkák – Mercedes, Opel, Chevrolet, Citroen, Ford, BMW, Hyundai, Skoda, Toyota stb. – legújabb típusai is megtekinthetők lesznek, amelyek tavaly május óta kerültek a piacra. A standokon ráadásul különféle kedvezményekkel is várják a járművásárlókat. Ezen kívül biztosítási tanácsadók, autókellékeket árusító cégek is jelen lesznek.

A belépő 5 lejbe kerül, 14 éven aluliaknak pedig ingyenes a látogatás. Ezen felül a fél évtizedes múltú rendezvény alkalmából minden ötvenedik látogatót megajándékoznak. A belépőjegyekkel egyébként szavazni is lehet majd a legszebb járműre, a legjobban berendezett standra és a legklasszabb motorkerékpárra. A szavazatok alapján díjazzák a nyerteseket. Az esemény csütörtökön 12–22 óra között, pénteken és szombaton 10–22 óra között, vasárnap pedig 10–20 óra között látogatható.

Sükösd T. Krisztina