Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Átadták az Adventi Jótékonysági Vásár adományait

A hónap elején megszervezett Adventi Jótékonysági Vásár adományai szerdán adták át a kedvezményezetteknek. Egy nyitott hátgerinccel született, kilenc éves kisfiú – aki már tizenhat műtéten ment át és jelenleg a következőre készül – , illetve egy halmozottan fogyatékos gyermekeket nevelő nagyváradi család Böcskei László megyéspüspöktől vehetta át az anyagi támogatást. Mindkét helyre a vásáron közreműködő csoportok képviselői kísérték el a főpásztort.

atadtak

A vásáron megszerzett termékek ellenében nyújtott adományával mindenki hozzájárult ahhoz, hogy legalább két család jobban átérezze különösen most, Karácsony előtt, embertársainak a törődését, odafigyelését, közelségét, hiszen valójában erre tanított meg minket a nemrég lezárult Irgalmasság Szent Éve, erre figyelmeztet évről-évre a Megtestesülés ünnepe, erre hív meg minket a közénk születő Gyermek Jézus.

A vásár szervezői köszönetüket fejezik ki mindazok iránt, akik hozzájárultak a jótékonysági kezdeményezéshez, Istentől megáldott ünnepet kívánva!

Micaci Cristian