Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Árpádi Fitt Napok

Az Árpádi Ifjúsági Szervezet idén hetedik alkalommal szervezi meg a már közismert és várva-várt programját, az Árpádi Fitt Napokat, augusztus 12–13-án az árpádi kastély kertjében.

A rendezvény két napja alatt megannyi programba bekapcsolodhatnak majd a résztvevők. Számtalan játék és vetélkedő lesz, ügyességi játékok és sportvetélkedők, és hogy ne legyen tét nélküli a versengés, a résztvevők értékes díjakban részesülnek.

arpadi plakat

Este a koncertek veszik át a főszerepet.

Szombaton Szikora István, művésznevén Bunyós Pityu, a mulatós zene egyik legismertebb alakja csal mosolyt az emberek arcára. Ezt követően fogathajtás veszi kezdetét, majd hajnalig tartó buliba várnak minden szórakozni vágyót a szervezők.

Vasárnap reggel istentisztelettel veszi kezdetet az egésznapos programkavalkád. Sport, főzőverseny, ügyességi feladatok színesítik a reggeli órákat. Délután a helyi vezetők játszanak barátságos mérkőzést az RMDSZ Bihar megyei szervezetének csapatával. A versenyek eredményeinek ismertetése és a kupák átadása után ismét a színpad kap kiemelt figyelmet. Az est sztárvendégei a 2017-es Fonográf-díjas Postás Józsi és a Dupla Kávé együttes. A Köteles István és Váradi Jenő alkotta együttes hosszú és sikeres pályát tudhat maga mögött. Zeneszámaikat mindenhol ismerik és a bálok elengedhetetlenek a slágereik nélkül.

A rendezvény programjai ingyenesen látogathatók, tombolát értékesítenek a szervezők. Vasárnap a tüzijáték után értékes nyeremények kerülnek kisorsolásra. A rendezvény ideje alatt Szalontáról buszjáratokat biztosítanak.

Boda Gergely Zoltán