Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Árleszállítások városszerte

A nyár utolsó hónapja nem csak a megkésett nyaralásokról szól, hanem az árleszállításokról is. A hétvégén megnéztük, Nagyváradon mit lehet a megszokottnál olcsóbban beszerezni. A nagyváradi sétálóutca butikjaiban akár 70 százalékos árengedménynek is örülhetünk, ha cipőt vagy ruhát akarunk vásárolni. Ruhákat már 10 lejtől vásárolhatunk, csakúgy, mint cipőket. Azok a ruhadarabok, amelyek ára a nyár elején 100 lej körül voltak, most lényegesen olcsóbbak, így érdemes benézni Azokba az üzletbe, ahol ki vannak függesztve az árleszállítást hirdető plakátok. A hatalmas árengedmények árnyoldala csupán az, hogy a boltokban hatalmas sorok kígyóznak a kasszáknál.

arleszallitasok varosszerte

A sétálóutca után ellátogattunk Nagyvárad egyik bevásárlóközpontjába, ahol márkás ruhadarabokat akár 20–30 lejért is kapni. Ugyanitt egy Nike vagy Adidas márkájú edzőcipőt már 100 lej körül megvásárolhatunk. Az árleszállítások időszakában érdemes a közelgő iskolakezdésre is bevásárolni gyermekeinknek.

A bútorvoltokban és háztartási cikk szaküzletekben is árengedmények vannak, így ha valaki fel szeretné újítani a lakását, annak is érdemes most bevásárlókörútra indulnia.

Vincze-Nagy Anikó