Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Lepusi kirándulás Hó-Rukk módra

Március 21–23. között ismét Lepusra látogattak a nagyszalontai MIDESZ által szervezett VII. Hó-Rukk résztvevői. A kirándulásra hamar beteltek a helyek, és 21-én, pénteken útnak is indult a vidám kis csapat.

aranyosi 2

A szállás elfoglalását követően rövid megnyitó következett a Diana villa ebédlőjében, ahol Knal Orsolya, a MIDESZ ügyvezető elnöke köszöntötte a részvevőket. Ezután Kőrösi Zsombor és Huli Nándor alelnökök csapatokra osztották a résztvevőket a születésük hónapja alapján, így alakultak ki a Tavasz, Nyár és Ősz-Tél csapatok, melyek különböző próbákon mérték össze tudásukat és ügyességüket. Így a különböző vidékekről érkezett fiatalok hamar összeismerkedtek, s a próbák során egymást segítve sikeresen oldották meg a sok esetben vicces, de mégis fejtörést okozó feladatokat. Minden csoportnak a Rozsda-szakadék felé vezető úton kellett csapatindulót komponálni szöveggel és dallammal. Miután elértek a Rozsda-szakadékhoz és megcsodálták a tájat, újabb játékok következtek. Először is minden csapat előadta bemutatkozóját, majd hószumó és hótekercselés következett. A játékok végeztével kis pihenő után elindultak a szállás felé. A túra fáradalmait közös ebéddel csillapították, majd újra útnak indultak, ezúttal a Zengőkő felé. Esti programként a Maffia nevet viselő játék szolgált.

Mivel a hétvége során versengtek egymással a csapatok, az eredményhirdetés sem maradhatott el. Úgy alakult, hogy a VII. Hó-Rukk győztese nem lett más, mint az Ősz-Tél csapat, őket pedig a Tavasz és Nyár csapatok követték a második helyen.