Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Aranyhal Kupán vetélkedtek a pingpongozók

Amatőr asztalitenisz–versenyt rendeztek a hétvégén a Nagyváradi Era Shopping Parkban. A megmérettetés házigazdája a Nagyváradi Tibclau Sportklub volt. Az Aranyhal Kupa nevet viselő tornán a férfiak mellett ezúttal a nőknél is díjazták a legjobbakat, a végső sorrend a következő volt: 1. Várady Klaudia, 2. Szalay Liliana, 3. Cornelia Ghejeu. A férfiaknál egyéniben és párosban is megmérkőztek egymással a résztvevők, előbbiben Ioan Ţic bizonyult a legjobbnak, megelőzve Szalay Liviut és Balogh Attilát. Párosban a Balogh–Szalay duó zárt az élen, második lett a Birtalan László–Alex Jurje páros, a dobogó legalsó fokára pedig a Dinu Stan–Ioan Ţic kettős állt fel. A győztesek a már megszokott érem mellett egy-egy halat is hazavihettek, utóbbi díjakat a mácsapusztai horgásztó üzemeltetői ajánlották fel.

Szombaton 10 órától Ősz Kupa néven rendeznek erőfelmérőt, amelyen három korosztályban mérik össze tudásukat az ifjúsági korú asztaliteniszezők.

A női verseny legjobbjai és a különleges díjak

A női verseny legjobbjai és a különleges díjak