Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Amatőr pingpongtorna volt Váradon

Tíz település nyolcvanhat asztaliteniszezője vett részt a Nagyváradi King Pong SK által szervezett országos jellegű versenyen, amelyen három kategóriában (kezdők, haladók, valamint nyíltverseny) avattak győztest.

A nyíltverseny legjobbjai Balogh Gergő főszervezővel

A nyíltverseny legjobbjai Balogh Gergő főszervezővel

Amint azt Balogh Gergő, a King Pong SK vezetője elmondta, az erőfelmérő látványos csatákat hozott, mindhárom versenyben kiélezett küzdelem volt az első hely megszerzéséért. A kezdők között a szatmárnémeti Dobrai Balázs nyert, megelőzve a King Pong játékosát, Boros Amáliát és a nagyenyedi Beniamin Doceát. A haladók versengésében a helybéli Lilian Păruş bizonyult a legjobbnak, megelőzve a szintén King Pongos Cristian Savut és a vajdahunyadi Mihnea Pasăret.

A profik részvételével megtartott nyíltversenyt a fiatal kolozsvári tehetség, Vlad Farcas nyerte meg, a dobogóra két aradi sportoló, Bogdan Roman és Victor Avram állt még fel. A legjobbakat kupákkal, érmekkel, valamint a támogatók által felajánlott ajándékokkal jutalmazták meg a szervezők.

Legközelebb decemberben tartanak pingpongversenyt a King Pong SK termében (akkor gyerekek állnak majd a zöld asztalhoz), addig péntek esténként Foresta néven tartanak háziversenyt. További információkat a www.kingpong.ro honlapon vagy a 0359/181-232-es telefonszámon kaphatnak az érdeklődők.