Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Állásbörze volt Nagyváradon

Április 7-én, pénteken, 9 és 16 óra között újabb állásbörzét szervezett a Bihar Megyei Munkaerő-elhelyező Ügynökség (AJOFM), melyen a Területi Munkavédelmi Felügyelőség (ITM) standjánál közösen várták a jelentkezőket.

Bihar megye legnagyobb állásbörzéjét, amelyet t a nagyváradi Trade Centerben rendeztek meg, Békési Csaba, az AJOFM igazgatója nyitotta meg, majd Claudiu Pop Bihar megyei prefektus, illetve Ioan Mang megyei tanácsi alelnök rövid köszöntő beszédei következtek.

allasborze volt 3

A pénteki állásbörzén több mint kétezer munkahelyet kínált összesen 92 cég és vállalkozás. Sok állást ajánlottak a kereskedelem és szolgáltatások területén, illetve több mint kétszáz munkahelyet felsőfokú végzettséggel rendelkezőknek ajánlottak.

Az állásbörzén amellett, hogy munkahelyeket ajánlottak, segédanyagokat is találhattak az érdeklődők az álláskereséshez és egy munkahelyre való jelentkezéshez, és volt tanácsadás is. A munkahelyet keresőknek egyébként a helyszínen lehetőségük volt az önéletrajzuk kinyomtatására is.

Szamos Mariann