Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Állásbörze lesz a Lotusban

Több száz álláslehetőség, szakmai gyakorlat, internship és önkéntes munkalehetőség között válogathatnak az érdeklődők március 12-én a nagyváradi Lotus bevásárlóközpontban 10–16 óra között. Az állásbörzén részvevő munkaadók számos területről érkeznek. Jelen lesznek például számítástechnikai és szoftvergyártó cégek, gyárak, vendéglátóipari egységek, szállodák, logisztikai és szállítási vállalatok és gépkocsiforgalmazók is. A felkínált álláslehetőségek pedig nemcsak felsőfokú végzettséggel és szakmai tapasztalattal rendelkező jelölteknek szólnak, hanem lesznek beugró, úgynevezett „entry level” munkahelyek is – ígérik a szervezők.

allasborze

Nagy kereslet van például idegen nyelvet beszélő munkaerőre, gazdasági vezetőkre, marketing-szakemberekre, ügyfélszolgálati dolgozókra, hiteltanácsadókra, recepciósokra és szakácsokra is. Az állásbörzén jelen lesz többek között a jelenleg több mint 130 ezer embernek munkát adó Emerson vállalat, valamint a nagy munkaadók közül a Celestica, a Faist Mekatronic és a Sykes. Munkatársakat keres még az Addeco, a Connect Group, a DoubleTree by Hilton Nagyvárad, az EVEXCE, a Generali, a H. Essers, az Inteva Products, a KFC, a Lugera, a Plexus, a Vernicolor és a Xerox.

Az állásbörze keretében ugyanakkor önkéntességi lehetőségeket is prezentál majd a nagyváradi egyetemi hallgatók diákszervezete (AIESEC). Az előző évhez hasonlóan a résztvevőket idén is kávéval és teával várják a szervezők. A rendezvény partnere a Bihar megyei Munkaerő-elhelyező Ügynökség (AJOFM). További információk a www.targuldecariere.ro weboldalon.

Sz. G. T.