Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Alexandria nyílt Nagyváradon

Románia egyik legnagyobb könyvesboltja nyitott fiókot Nagyváradon tegnap délelőtt, az Era Shopping Centerben. A több mint hat évtizede működő könyvüzlet-hálózat 30 bolttal rendelkezik az ország 13 megyéjében, és 2004 óta viseli az ókori világ legnagyobb, Egyiptomban létrehozott könyvtárának a nevét, és szolgáltatásai, rendezvényei révén a román elit és kultúra egyik jelentős mozgatórugójává nőtte ki magát az évek folyamán, olyan kiadók köteteit forgalmazva, mint például a Rao, Polirom, Humanitas, Corint, Art, Litera, All, Aramis, Paralela 45, Nemira, Editura Trei, Curtea Veche.

alexandria nyilt

Az Alexandria ugyanakkor számos akcióval vonzza a könyvbarátokat, akik a 20-50%-os kedvezmények mellett a kettőt fizet hármat kap lehetőséggel is élhetnek. Ugyanakkor a tanügyben dolgozók és diákok számára is kínál speciális akciókat: az Educard Alexandria 10%-os kedvezményt biztosít minden tanügyi dolgozónak, míg a Schoolcard Alexandria egy 5% + 5%-os kedvezményt diákok és egyetemi hallgatók számára. A kedvező ajánlatok természetesen nem csupán könyvekre vonatkoznak, hanem a könyvesboltban megtalálható egyéb árucikkekre, mint például játékokra, tan- és irodaszerekre is.

A könyvesház hétfőtől vasárnapig 10 és 22 óra között tart nyitva.