Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Alapoznak a vízilabdázók

Rövid pihenőjük volt csak a Nagyváradi VSK-Digi vízilabdázóinak, akik az ünnepek alatt is edzettek. Kádár Kálmán együttese a Verona elleni Eurókupa elődöntőre készül.

A keretben már helyet kapott a szerb Nikola Radjen, aki egyelőre még eltiltás alatt áll, de az olaszok elleni visszavágón már tétmeccsen mutatkozhat be a VSK-Digiben. Az Eurokupa elődöntő első találkozójára január 18-án kerül sor Olaszországban, a visszavágóra pedig egy hónappal később, a váradi Ioan Alexandrescu Uszodában.

Nikola Radjen is csatlakozott a VSK-Digi keretéhez

Nikola Radjen is csatlakozott a VSK-Digi keretéhez

A hét közepétől a váradi csapat öt tagja, Negrean Tibor, Mihnea Chioveanu, Mihnea Gheorghe, Andrei Prioteasa és Bogdan Remeş is meghívást kapott a román válogatottba, amely Izvorani-ban készül a németek elleni világliga selejtezőre. A január 10-én, Duisburgban sorra kerülő találkozón további két váradi vízilabdázó, Marius Tic (Dinamo) és Antonio Alexeandrescu (a Körös SK volt tagja, jelenleg a görög Idraikosz játékosa) kapott meghívást Dejan Sztanojevics szövetségi kapitánytól.

A csoport másik két tagja a szerb és a szlovák csapat. A rangsort a szerbek vezetik hat ponttal, a románoknak és a szlovákoknak egyaránt három pontjuk van, míg a németek eddig nem szereztek pontot.