Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Alapoznak a vízi- és a kézilabdázók is

Elkezdték a felkészülést a Nagyváradi VSK férfi vízi- és kézilabdacsapatának tagjai is. A kézilabdázók napi két edzéssel (délelőtt a váradi állami Egyetem sportpályáján, délután pedig az Antonio Alexe Sportcsarnokban) készülnek a másodosztály visszavágójára, míg a vízilabdázók a Dinamo ellen, jövő hétvégén sorra kerülő találkozókra hangolnak.

Polocsapat

Kezilabdacsapat

A Sebastian Tudor edző vezette kézilabdacsapat január 23 és 25. között Egerben szerepel majd egy nemzetközi felkészülési tornán, majd több barátságos mérkőzést vív a gárda. A cél a második hely megszerzése a bajnokságban, ez pedig jogot biztosítana a csapatnak, hogy osztályozón küzdjön az élvonalba jutásért. A Dorin Costrăş edző által irányított pólócsapat első helyen áll a román Szuperligában, ám a fő rivális Steuának ugyanannyi pontja van, mint a váradiaknak. A fővárosiak még érdekeltek a nemzetközi porondon, ahol az Eurocup elődöntőjébe jutottak, eközben a VSK-Digi csak a bajnokságra koncentrálhat, mivel számára véget ért a nemzetközi idény.