Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Alapoz az Unirea FC

Megkezdte a felkészülést a tavaszi idényre a Mihályfalvi Unirea FC labdarúgócsapata. A negyedik liga 11. helyén álló gárda Szabó Zoltán edző vezetésével készül a visszavágókra. Az őszi keretből egy játékos távozott (Kerezsi Krisztián), de akad egy visszatérő tag is, Claudiu Crisan (a Szentandrási Crisultól jön az Unireához, de már játszott Mihályfalván négy éve, amikor a csapat a harmadosztályban szerepelt). A felnőtt csapat a továbbiakban naponta tartja edzéseit, használva a Százholdon lévő edzőpályát is. A keret tagjai: Szász Attila, Ármós Sándor, Perényi Szilárd, Kovács Lajos, Kis Márk (kapusok) – Csiri Zoltán, Horváth Attila, Lakatos János, Fórián Csaba, Illés István, Bacsó Attila, Létai Gábor, Gyula Lehel, Kiss Sándor, Fele Szabolcs, Vadkerti Nándor, Gábor József, Călin Dumiter, Keresztúri Ádám, Crişan Roland és Sándor Krisztián.

Az első tavaszi bajnoki fordulóra március 7-én és 8-án kerül sor, azt megelőzően a következő edzőmeccseket tervezik a sportvezetők: Balmazújváros ellen (január 31., idegenben), a Nagyváradi Luceafărul ellen (február 4., otthon), DEAC (február 11., idegenben), Bihorul sportiskola (február 14., idegenben, február 17. otthon), Nyíradony ellen (február 21., idegenben).

Fotó: érmihályfalva.ro

Fotó: érmihályfalva.ro