Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Akiknek szívesen tapsolunk

Idén utoljára jelentkezik a Szent László Egyesület Akiknek szívesen tapsolunk című, nagy sikerű beszélgetéssorozata. Akárcsak eddig, a találkozó lehetőséget teremt a nagyváradi színházkedvelő közönség számára arra, hogy laza keretek között megismerhesse jeles színművészeink színpadon kívüli életét és tevékenységét is. Az eseménysorozat támogatója a Bethlen Gábor Alap.

akiknek_szivesen_tapsolunk

A novemberi meghívott F. Márton Erzsébet színművész.

F. Márton Erzsébet Kolozsváron született. 1965–1969 között a marosvásárhelyi Szentgyörgyi István Színművészeti Főiskolán tanult. 1969 és 1974 között a Sepsiszentgyörgyi Állami Színház tagja volt, 1974-től a nagyváradi színpadon játszott, 1997–2001 között pedig a Szigligeti Társulat művészeti vezetője volt. Ez idő alatt sok, a nagyváradi közönségnek kedves szerepet alakított.

A rendezvényre mindenkit szeretettel várnak november 25-én, pénteken 18 órától a nagyváradi vár Bethlen-termében (J épület). A belépés ingyenes.