Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Adventi kórustalálkozó volt Margittán

A hetedik adventi ökumenikus kórustalálkozót szervezte meg a Margittai Ifjak Köre (MIK) december 15-én az O. Goga Főgimnázium II. épületének dísztermében. Idén a margittai református egyház, a római katolikus egyház kórusa és a Mi-Kis Kórusunk fogadta el a meghívást.

adventi 3

Demián Zsolt, a MIK elnöke bevezetőjében köszönetet mondott a kórusvezetőknek, -tagoknak, hogy hetedik alkalommal lehetnek együtt a kórustalálkozó keretében. Hozzátette, hogy számára ez nagy öröm, hisz az összefogás erejét mutatja. Demián szerint nagy szükség van arra, hogy egymás mellé álljunk a mai világban. Árkosi Antal önkormányzati képviselő Pocsaly Zoltán polgármester nevében is köszöntötte az egybegyűlteket, és mindenkinek kellemes ünnepeket kívánt. Kovács Gyula református lelkipásztor egy igével indította el a kórustalálkozót, majd a református egyház kórusa következett.

A kórustalálkozó végén a MIK elnöke, Botos Sándor tiszteletbeli elnök és két alelnök, Kardos Gergő és Kotlár Norbert minden kórusvezetőnek egy-egy emléklapot adott.

D. Zs.