Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Adventi készülődés

Az idei évben, november végén, újra megnyílt iskolánkban, a Lorántffy Zsuzsanna Református Gimnáziumban, az adventi koszorúkészítő műhely. A tevékenységet 5-12 osztály számára hirdettük meg.

adventi

A már hagyománnyá vált rendezvényt iskolánk Diáktanácsa, a LaZsa Dt. szervezi meg minden évben, azzal a céllal, hogy együtt hangolódjunk az ünnepre és ezáltal is barátságok alakuljanak ki a diákok között. Amíg a koszorúkat készítettük, karácsonyi zenét hallgattunk, pattogatott kukoricával, süteménnyel és teával kínáltuk meg a résztvevőket. A rendezvény megszervezésében és lebonyolításában az igazgatóság és a tanáraink segítségére támaszkodhattunk, akik jelenlétükkel is megtiszteltek minket és velünk együtt hangolódtak az ünnepre. Az itt készült koszorúkból minden osztályba került, továbbá a püspökségre és az igazgatóságra is juttattunk belőlük.

Mindenkinek köszönjük, aki valamilyen formában hozzájárult ehhez a rendezvényhez! Isten gazdag áldása legyen várakozásunkon és ünneplésünkön!

Lőrincz Johanna, X. oszt. diák