Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Adófizetési tudnivalók

Január 3–13. között zárják le a 2016-os pénzügyi évet, ezért az említett időszakban Nagyváradi Polgármesteri Hivatal ügyfélszolgálatán a 21–27. ablakoknál a bélyegilletéket, pénzügyi bizonylatokat, engedélyek és jóváhagyások kiadásának illetékeit, illetve a közlekedési és parkolási bírságokat fizethetik be.

adofizetesi

Azoknak a jogi személyeknek, amelyek december 31-éig nem fizették be adóikat, és pénzügyi bizonylatra van szükségük arról, hogy nincs adósságuk, banki átutalással vagy postai úton fizethetik be az elmaradásaikat.

Az ingatlanok (épület és telek) pénzügyi nyilatkozatait a magánszemélyek az 1–4., a jogi személyek az 5–6. és 9–10. ablakoknál adhatják be, ezek feldolgozását január 16-a után kezdik el.

Az ügyfélszolgálaton az első munkanap január 3-a, kedd lesz, a helyi adókat és illetékeket pedig január 16-tól fizethetik be, személyesésen a 21 –27. ablakoknál, online a polgármesteri hivatal www.oradea.ro honlapján vagy a www.ghiseul.ro honlapon, postán vagy a CEC kirendeltségeinél.