Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

A zsidóság mindennapjai képekben

Romániai zsidók címmel szervez országos fotószalont a nagyváradi Euro Foto Art Egyesület és a Romániai Zsidó Hitközségek Szövetsége a kulturális minisztérium és a Romániai Fotóművészek Szövetsége támogatásával. A szalon célja a romániai zsidóság mindennapi életének, kultúrájának, hagyományainak és szokásainak bemutatása a fotóművészet eszközeivel. A szalonra érkező képek kiállítását december 18-án nyitják meg a bukaresti Zsidó Közösségi Központban. A szalon megszervezése egyébkén a váradi fotóegyesület Romániai nemzetiségek című projektjének része.

A fotószalonra amatőr és profi, romániai és külföldi fényképeszek egyaránt jelentkezhetnek, digitális felvételeket várnak, ezek számát nem határozták meg.

A fotókat tartalmazó CD-ket vagy DVD-ket az: Asociaţia Euro Foto Art, P.O. Box (Căsuţa poştală 220), 410.610 Oradea 1, Judeţul Bihor – România postai címre várják, és az eurofotoart.ro@gmail.come-mail címre is  eljuttathatják az egy megabájtnál nagyobb, hosszabbik oldalán legalább háromezer pixeles képeket október 27-éig.

Tekintve, hogy a témakör behatárolt, mindazokat, akik elküldik jelentkezési lapjukat az említett e-mail címre, kapcsolatba hozzák a legközelebbi hitközséggel. A jelentkezési lapokat a következő honlap hivatkozásáról tölthetik le az érdeklődők: www.eurofotoart.com/ Nationatilities in Romania/ Română hivatkozásról.