Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

A Voinţa SK legjobbjai

Giana Cormos a tavalyi legjobb

Giana Cormos a tavalyi legjobb

A hagyományhoz híven az év utolsó napjaiban hozta nyilvánosságra a legjobb teniszezőinek rangsorát a Nagyváradi Voinţa Sportklub. Mircea Drăgoi klubigazgató szerint a 2016-os évben nehezebb volt a rangsor összeállítása, mivel a legjobb játékosok átigazoltak a VSK-hoz, helyükre révi és vársonkolyosi tehetségek kerültek be. A rangsor a következő volt: 1. Giana Cormoş, 2. Ionuţ Urda, 3. Teodor Mihail Bulzan, 4. Vlad Marian, 5. Diana Gabriela Fabian, 6. Camelia Şchiop, 7. Celia Aida Bodea, 8. Dombi Bettina, 9. Adelin Petru Ţinc, 10. Narcis Alexandru Lazău.

Ina Danciu, az első listavezető

Ina Danciu, az első listavezető

„Tizenöt éve állítjuk fel a klubrangsort, és idén (2016 – sz. m.) volt a legnehezebb dolgunk, mert sok kiváló játékosunk hagyta el a csapatunkat, hogy a VSK-ban folytassa pályafutását” – mondta Mircea Drăgoi, aki azt is hozzátette: a 2001-ben kiadott első rangsorban Ina Danciu végzett az élen, aki abban az évben nemzetközi tornákon is kiemelkedő teljesítményt nyújtott. Emellett a VSK kosárlabdacsapatának jelenlegi kiválósága, Titus Nicoară is bekerült a top tízbe az országos szinten megnyert négy versennyel. „Más idők voltak, azóta sok minden változott, számunkra a legnagyobb siker, hogy évről évre sikerül fennmaradnunk, és ezáltal sportolási lehetőséget biztosítunk a fiataloknak” – emlékezett vissza a kezdetekre Drăgoi.

Titus Nicoară korábban a teniszpályán is jól teljesített

Titus Nicoară korábban a teniszpályán is jól teljesített