Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

A végére maradt a csattanó

Átlagosnak indult a 10. forduló a székelyhídi sportcsarnokban zajló teremfoci tornán, ám az utolsó meccsre maradt a csattanó. Meglepetésre, az utolsó előtti helyen álló Másnaposok legyőzték a rangsor első felében található Aladinokat. Az éllovas Kiskereki Victoria a vártnál nehezebben, csak két góllal győzte le a Cenalos City gárdáját, de így is sikerült megőríznie vezető helyét a tabellán. Mig a felső házban a bajnoki cím sorsa még kérdéses, addig az alsó házban még komoly helycserék várhatók az utolsó három fordulóban.

A Másnaposok csapata okozta a tizedik forduló meglepetését

A Másnaposok csapata okozta a tizedik forduló meglepetését

A 10. forduló eredményei: Keresztur-Olaszi FC–Semjéni Old Boys 3–11, Kan-Ászok–Bad Boys 4–8, Szentjobbi Haladás–Debreceni Aranyászok 8–2, Másnaposak–Aladinok 4–2, Kiskereki Victoria–Cenalos City 6–4. Az FC Givova–Bagaméri Sportklub meccsre végül mégsem került sor. A második helyen álló Kiskereki Törekvés szabadnapos volt. Bepótolt meccsen: Bagaméri Sportklub–Kiskereki Törekvés 3–10.

Sokszor forogtak veszélyben a kapuk a hétvégi találkozókon

Sokszor forogtak veszélyben a kapuk a hétvégi találkozókon

A góllövőlista állása: 1. Szűcs Tibor (Bad Boys) – 55 gól, 2. Vadkerti Nándor (Aladinok) – 26, 3. Keresytúri Ádám (Semjéni Old Boys) – 23, 4. Lascu Alin (Szentjobbi Haladás) – 21, 5. Ilie Turbatu (Szentjobbi Haladás) – 19. A hétvégi fordulóban ötször volt eredményes az első helyen álló Szűcs Tibor, aki ezúttal is csapata góljainak több mint felét szerezte a Kan-Ászok ellen megnyert találkozón.