Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

A váradi King Do Lions nyerte meg a Román Kupát

Temes megyében került sor az idei IFT és WTF tékvandó Román Kupára, amelynek szervezői a Koreai Harcművészetek Román Szövetsége és a Temesvári SK voltak. A megmérettetésnek válogató jellege is volt, hiszen a legjobbak alkotják majd a román válogatottat a jövő áprilisban Görögországban sorra kerülő Európa-bajnokságon. A csapat egyik edzője a váradi Tulkos Rómeó lesz.

A váradi csapat tagjai remekül teljesítettek a kupadöntőben

A váradi csapat tagjai remekül teljesítettek a kupadöntőben

A Váradot képviselő King Do Lions SK (elnök Andreea Ganea) remekül szerepelt a kupadöntőben, 16 első, 10 második és négy harmadik helyet szerezve, így a csapatversenyben első helyen zártak az „oroszlánok”. Az összesített rangsor második helyén a házigazda temesváriak, a harmadikon pedig a Dési Vulturii zárt. A King Do Lions SK aranyérmesei: Răzvan Cotuţ (tull és harc), Mureşan Edina (tull), Flavius Popa (harc), Patrick Irimuş (harc), Alexandru Macarie (harc), David Sferle (harc és speciális tehnikák), Antoniu Irimuş (tull és harc), Camelia Ionescu (felnőtt tull, erőtörés és harc), Denisa Cotuţ (junior speciális technikák), Szabó Sergiu (felnőtt harc), Bogdan Gug (felnőtt erőtörés). Második lett Patrick Irimuş, Mihuţa Karina, Mureşan Edina, Alexandru Macarie, Larisa Stoia, Denisa Cotuţ, Camelia Ionescu és Szabó Sergiu, míg a négy bronzérem David Sferle, Mihuţa Karina, Mureşan Edina és Denisa Cotuş nevéhez fűződik.