Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

A területi selejtezőn bizonyíthatnak

Két váradi klub, a Luceafarul és a Viitorul törpecsapatai képviselik Bihar megyét a Román Labdarúgó-szövetség által szervezett országos gyermekbajnokság területi selejtezőin. A Luceafarul az U10-es korosztályban bizonyult a legjobbnak, míg a Viitorul a 9 évnél fiatalabbak küzdelmét nyerte meg.

A Viitorul legfiatalabb tehetségei

A Viitorul legfiatalabb tehetségei

A Luceafarul (edző Dorin Mihut) a szintén váradi Bihorul Sportiskola (edző Ciprian Dianu) együttesét múlta felül a Bihar Megyei Labdarúgó-egyesület által szervezett torna döntőjében, míg a Viitorul három ellenfelet, a VSK-t, a Zenit Fotbalt és a Bihorul Sportiskolát utasította maga mögé. Dorin Mudura edző a következő összeállítású csapatot szerepeltette a tornán: Darius Holhoş – Alexandru Olau, Eric Urdea, Şerban Coţe, Bogdan Mureşan, Sasha Ştiubea, Alexandru Dărăban, Rareş Igna, Andrei Fetea, Papp Denis. A területi selejtezőre deceber 1–3. között kerül sor, a váradiak ellenfelei Kolozs, Beszterce-Naszód, Szatmár, Szilágy és Máramaros megye bajnoka lesz. A Luceafarul szintén a már említett megyékből kap ellenfelet, a torna időpontja egyelőre még nem ismert.