Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

A tékvandó EB-n álltak dobogóra

A bolgár főváros, Szófia adott otthon az idei ITF Tékvandó Európa-bajnokságnak, amelyen 29 ország 591 sportolója lépett tatamira.

Găvruţa és Topai...

Găvruţa és Topai…

A román válogatott tagjaként szerepelt a kontinenstornán a váradi Tae Kyon SK két sportolója, Cătălin Topai és Vlad Găvruţa (edzőjük Sas Sándor). Előbbi ezüstéremmel zárt speciális technikában, egyéniben, majd a román csapat tagjaként Európa-bajnok lett. A győztes csapatban kapott helyet klubtársa, Vlad Grăvruţa is, valamint a szintén váradi, Sabin Tatu (West Team SK, elnök és edző Tunyogi Hajnalka). Sabin a román erőtörő csapatban is tatamira lépett, amellyel ezüstérmet szerzett a kontinenstornán, így a küldöttség váradi tagjai öt éremmel zártak Szófiában. A román válogatott 25 éremmel (8 arany, 6 ezüst és 11 bronz) zárta a bulgáriai kontinenstornát, így a nemzetek rangsorában harmadik helyen zárt a lengyelek és a norvégok mögött. A juniorok versengésében román sportolót, Adelina Mihait választották az EB legjobbjának.

... valamint Tatu is dobogóra állt az EB-n

… valamint Tatu is dobogóra állt az EB-n