Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

A Szolnoki Olaj KK a VSK mai ellenfele

A többszörös magyar bajnok Szolnoki Olaj KK ellen lép pályára ma este a Nagyváradi VSK-ESK férfi kosárlabdacsapata. A 19 órától az Antonio Alexe Sportcsarnokban sorra kerülő találkozóra ingyenes a belépés.

Igazi gálameccsen lép ma pályára a férfi kosárlabdacsapat

Igazi gálameccsen lép ma pályára a férfi kosárlabdacsapat

 

Idén nem lesz ugyan Antonio Alexe Emléktorna, ám a váradiak edzőmeccsen mérik össze erejüket azzal a magyarországi gárdával, amelyben a volt válogatott kiválóság, Antonio Alexe is pályára lépett, s igazi közönségkedvenc volt.

Cristian Achim edző csapata Temesváron szerepelt a hétvégén, ahol egy győzelem és egy vereség volt a mérlege. A ma esti találkozót követően szombaton (az időpont egyelőre nem ismert) is saját szurkolói előtt lép majd pályára a csapat. Az ellenfél a szlovák kupagyőztes Kassa lesz. Ez lesz a szeptember 20-án sorra kerülő Európa-kupa selejtező főpróbája. A váradiak idegenben kezdik a bolgár Botevgrad elleni párharcot, majd egy hétre rá hazai pályán játsszák a visszavágót.

A román bajnokságban hazai pályán kezd majd a VSK, amelynek első ellenfele a Nagyszebeni ESK lesz, ugyancsak hazai pályán.