Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

A szerbek ellen kezd a váradi pólócsapat

A korábbi szerb bajnok Belgárdi Vörös Csillag lesz a Nagyváradi VSK-Digi férfi vízilabdacsapaténak első ellenfele a Ioan Alexandrescu Uszodában ma kezdődő Bajnokok Ligája selejtezőtornán.

Érdekes vízilabdameccsekre van kilátás a hétvégén

Érdekes vízilabdameccsekre van kilátás a hétvégén

Dorin Costrăş és Ciprian Cîmpianu edzők csapata az orosz Kazany és a görög Vuliagmeni gárdájával is összeméri erejét a tornán, amelynek mérkőzései a következő párosítás szerint zajlanak majd, ma,18 órától: Vuliagmeni (görög)–Sintez Kazany (orosz), 19.30 órától: Nagyváradi VSK-Digi–Belgrádi Vörös Csillag (szerb), holnap, 18 órától: Sintez Kazany (orosz)–Belgrádi Vörös Csillag (szerb), 19.30 órától, Nagyváradi VSK-Digi–Vuliagmeni (görög), vasárnap, 10 órától: Belgrádi Vörös Csillag (szerb)–Vuliagmeni (görög), 11.30 órától: Nagyváradi VSK-Digi–Sintez Kazany (orosz).

A váradi csapat kerete: Gojko Pjetlovic, Raul Gavriş – kapusok, Jesse Koopman, Marc Rocca, Ramiro Georgescu, Szabó Roland, Szabó István, Váncsik Levente, Gergelyfi Róbert, Max Costa, Kováts Viktor, Bogdan Remeş, Cristian Dobre, Nichita Ilisie mezőnyjátékosok.

A torna első két helyezette jut tovább az egyenes kieséses rendszerbe. Utóbbi párharcok győztesei szerepelhetnek a BL-főtábláján.

(ez kimaradhat ha nincs hely)

A váradi mellett, másik két helyszínen rendeznek selejtezőtornákat a hétvégén. Budapesten az OSC a házigazdája az F csoport küzdelmeinek, amelyben a görög Glyfada, az olasz Napoli és a francia Marseille szerepel. Az E csoportban a házigazda Mladost Zágráb, (horvát) mellett a Duisburg (német), a Szpartak Volgográd (orosz) és a Hadran Herceg Novi (montenegrói) küzd a továbbjutásért, míg a spanyolországi Sabadellben sorra kerülő selejtezőben a házigazdák mellett a Brescia (olasz), az Utrecht (holland) és a Mornar Split (horvát) lesz érdekelt.