Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

A sportcsarnokban zárult az utcai kosárlabdatorna

A vasárnap esti heves vihar a Szent László térről az Antonio Alexe Sportcsarnokba száműzte az utcai kosárlabda-bajnokság döntőinek résztvevőit.

A tornagyőztes szerb csapat, jobb oldalon Dzsordzsics

A tornagyőztes szerb csapat, jobb oldalon Dzsordzsics

A nyíltverseny döntőjében két szerb csapat találkozott egymással, végül a váradi VSK volt csapatkapitányát, Dzsordzsio Dzsordzsicsot soraiban tudó Dzavoki 3×3 győzött. A szerb kosárabdázó 2005 és 2007 között öltötte magára a VSK mezét, s kapitánya volt a Kósa Zoltán által irányított együttesnek.

A Dream Team döntőjének egyik mozzanata

A Dream Team döntőjének egyik mozzanata

Az elődöntőig egy váradi csapat is eljutott, a Demjén Gábor, Madaras János, Daniel Ciuciui, Mészáros Mihály négyes menetelését a későbbi győztes gárda állította meg. A +35 éves korosztályban ugyancsak váradiak voltak a legjobbak, a Lazy Me csapat (Norbert Szilbereisz, Kiss Csaba, Jakab István, Szántó Árpád Zsolt) révén. Az ifjúságiaknál a Vlad Marinău, George Vicaş, George Usca trió remekelt, megnyerve a 14 évesek küzdelmét. A lányoknál szalontai sikerrel zárult a döntő, miután a Tanász Stefánia, Denisa Curpas, Danicska Krisztina, Andra Jurcă négyes bizonyult a legjobbnak.

A szalontai lánycsapat első lett a tornán

A szalontai lánycsapat első lett a tornán