Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

A sport összeköt

A nagyváradi  Rhédey-kertben megtartott Szent László Napok szervezői éjszakai labdarúgótornára, a Vársáncban megrendezett Családi Nap szervezői pedig asztalitenisz-versenyre várták a sportkedvelőket a hétvégén.

A kispályás focitorna (szervező Tőkés Máté) húsz csapat részvételével zajlott este 11 és hajnali 3 óra között. Sok fiatal lépett pályára, de akadt két öregfiúk gárda is, a Vár-Ady, valamint a 2013 FC (utóbbinak tagjai ötven év felettiek voltak, a korelnök a hatodik ikszén is túljutott Gurbai Béla számított, a Partium FC és az NMD Zöld Sas FC volt edzője). A tornán igencsak sok gólt lőttek a csapatok, bár ezúttal nem a hétméter széles futball-, hanem az alig háromméteres kézilabdakapuba kellett betalálniuk a játékosoknak.

A sport 1 (EJSZAKAI FOCITORNA

Az éjszakai focitorna egyik díjazott együttese

A Vársánban megtartott pingpongtornán párosban és egyéniben avattak győztest. Az első számban a Cornel Popescu–Várady Tibor duó bizonyult a legjobbnak, megelőzve a Pálfi Zsolt–Cristian Todor és a Sas Tibor–Sas Tege párosokat. Az egyéni verseny a következő eredménnyel zárult: 1. Várady Tibor, 2. Cornel Popescu, 3. Sas Tibor.

A sport osszekot 2

Az egyéni pingpongverseny legjobbjai, Popescu, Várady és Sas