Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

A rút kiskacsával várják a közönséget

Szeptember 9-én tartja a Lilliput Társulat a 2016/2017-es bábszínházi évad első előadásának, A rút kiskacsa című darabnak a bemutatóját Tóth Tünde rendezésében.

a rut kiskacsaval varjak

A nagyváradi Szigligeti Színház Lilliput Társulata a nyári szünidő folyamán egy bábos táborral volt jelen a gyerekek, szülők és tanárok életében, és az új évadot egy kedves kis történettel, A rút kiskacsával kezdik a bábszínház székhelyén, a Fekete Sas-palotában – mondta Botházy-Daróczi Réka, a társulat vezetője. A tavaly decemberben megkezdett újjáépítési munkálatok, amelyek az elektromos hálózat és a füstriasztó berendezés felújítására, valamint a vízpompa kicserélésére vonatkoztak, néhány hónapos késéssel fejeződtek be az elmúlt évad végére. A szükséges tűzvédelmi engedélyek megszerzésével és javítások megtételével így a bábszínház a Zöldfa (Vasile Alecsandri) utcában jelenleg felújítás alatt álló Sas-palota alatt várja a közönséget, először szeptember 9-én.

Szamos Mariann