Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

A rossz idő nem állta útját a kerékpárosoknak

Annak ellenére, hogy szakadt az eső szombaton, több tucatnyi lelkes kerékpáros végigpedálozta a Qubiz által megszervezett jótékonysági bicikliversenyt, melynek teljes bevételét a Mihai Neşu egykori román válogatott futballista által létrehozott, mozgássérült gyermekeket támogató alapítványnak ajánlották fel.

a rossz ido 2

A versenyt három nehézségi kategóriában hirdették meg. A legnehezebb, húsz kilométeres Race útvonalon összesen 242 méteres szintkülönbség volt. A könnyebb, tíz kilométeres Open futam közepes, míg a három kilométeres családi futam könnyű fokozatú volt, összesen 50 méteres szintkülönbséggel.

a rossz ido 1

A verseny kilencórakor indult Püspökfürdőről (ma Május 1. fürdő). A résztvevők közül 12-en a Belleotto cég által felajánlott professzionális kerékpáros felszerelést nyertek, valamint kiegészítőket a GreenBike-tól és vásárlási utalványokat a Krea Kartingtól. Minden résztvevő kapott ugyanakkor egy kezdőcsomagot a verseny elején, melyet a nagyváradi Decathlon, a GreenBike és a Carrefour ajánlott fel.

Sz. G. T.