Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

A Nagyváradi Római Katolikus Püspökség Érmihályfalván tartja idei kórustalálkozóját

November 25-én, szombaton az egyházzenei élet fellendítése céljából szervezi meg a Nagyváradi Római Katolikus Püspökség az idén is az Egyházmegyei Kórustalálkozót.

Az esemény helyszíne az érmihályfalvi Szent Antal római katolikus templom, ahol 10 órakor kezdődik a kórusok fellépése. A találkozóra minden kórus két szabadon választott és három kijelölt egyházi énekkel készül, utóbbiakat a fellépések végén, közösen adnak elő a kórusok. Az idei találkozóra is olyan egyházi kórusok érkeznek, akik állandó jelleggel, heti rendszerességgel ünnepi liturgikus szolgálatot látnak el az egyházmegye templomaiban.

Az érmihályfalvi Szent Antal-templom

Az érmihályfalvi Szent Antal-templom

Közreműködnek: a Székesegyház Szent László Énekkara, a Székesegyház Szent Cecília Felnőtt- és Gyermekkórusa, a Nagyvárad-újvárosi Halmos László Kórus, a Nagyvárad-olaszi Bihari Sándor Kórus, a Nagyvárad-velencei Plébánia Kórusa, a Székelyhídi Plébánia Kórusa, az Érmihályfalvi Jubilate Deo és a Vox Angeli Kórus, a Szilágysomlyói Báthory István Kórus, a Belényesi Plébánia Kórusa, a Margittai Plébánia Kórusa, a Monospetri Krisztus Király Kórus, a Baromlaki Plébánia Kórusa, valamint a Bihari Plébánia Kórusa.

Szeretettel várják a műfaj kedvelőt.

S. É.