Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

A megemlékezők figyelmébe

A halottak napjára való tekintettel a Helyi Közszállítási Vállalat (OTL) november 1-jén, ma gyorsjáratokat üzemeltet a temető–Rulikowski út–Kert utca–Kapucinus utca–December 1. park–Kossuth utca–Szent László tér–Kert utca–Rulikowski út–temető útvonalon. A temető felé menet a Szent László téren a görög katolikus püspökség közelében, visszafelé pedig a Holdas templom mellett állnak meg a buszok.

halottak 5

A Nagyváradi Közterület-kezelő Zrt. közleménye szerint, ma a temető reggel 8-tól 21 óráig lesz nyitva, és a nap folyamán kizárólag a mozgássérülteket szállító járművek mehetnek be a sírkertbe. A mozgássérültséget igazoló igazolványt jól látható helyre, az ablaküveg mögé kell helyezni. A temető területén autóval maximum 15 km/órás sebességgel lehet haladni, és parkolni is úgy kell, hogy az ne akadályozza az autós és gyalogos közlekedést. A látogatók szerszámokat (ásót, gereblyét, lapátot, seprűt stb.) igényelhetnek a temető bejáratánál személyi igazolványuk felmutatásával. A temetőben a főbejáratnál és az Európa lakópark felőli bejáratnál virágokat és koszorúkat fognak árulni.