Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

A magyar kultúra hete

Január 22–27. között három rendhagyó előadással, köztük klasszikus zenei koncerttel, vígoperával és irodalmi ihletésű táncszínházi bemutatóval ünnepli a Szigligeti Színház a magyar kultúra hetét. A január 22-i Kodály-koncertre, a január 23-i történelmi drámára, a január 26-i táncszínházi bemutatóra, valamint a január 27-i operaelőadásra jegyek még korlátozott számban kaphatók.

magyar kultura hete

Táncszínházi bemutató

Senki madara címmel nagyszínpadi premierre készül a Nagyvárad Táncegyüttes: a Szabó T. Anna kisregényéből született előadást Tóth Tünde rendezte. A produkció bemutatójára a magyar kultúra hete programsorozat keretén belül kerül sor, január 26-án 19 órától. A premierre a Szigligeti-bérletek érvényesíthetőek, szabadjegyek ugyanakkor a színház jegypénztárában és online, a www.biletmaster.ro oldalon is kaphatók.

 

Vesztegzár a Grand Hotelben

A Vesztegzár a Grand Hotelben című, szilveszterkor bemutatott zenés vígjátékunk következő előadásaira január 31-én 19 órától, valamint február 2-án 19 órától kerül sor. A Rejtő Jenő regényparódiájából született fergeteges komédiára jegyek már kaphatók a színház jegypénztárában, illetve online, a www.biletmaster.ro oldalon.