Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

A Luceafărul átköltözik a Bodola-stadionba

Váradszentmárton helyett a nagyváradi Bodola Gyula Stadionban játssza következő hazai pályás mérkőzését a Nagyváradi Luceafărul labdarúgócsapata.

Szombaton ismét több ezren látogathatnak ki a váradi stadionba

Szombaton ismét több ezren látogathatnak ki a váradi stadionba

A másodosztályban szereplő piros-kék gárda először szombaton 11 órától lép pályára a Bodola-stadionban, ellenfele a Temesvári ASU Poli lesz. A váradiak tavaly decemberben már játszottak a váradi stadionban, akkor a Román Kupában a legjobb 16 közé jutásért küzdöttek meg a bajnoki címvédő Giurgiu Astra csapatával. A fagypont alatti hőmérséklet ellenére közel ötezer néző látogatott ki a találkozóra, így várhatóan a hétvégén is sokan foglalnak majd helyet a stadion lelátóin. Egyelőre még meg nem erősített információk szerint a Luceafărul a fennmaradó két hazai pályás mérkőzését (május 13-án Braila ellen, május 24-én Mioveni ellen) is Váradon játssza majd le, de az sem kizárt, hogy nyártól a Bihar Megyei Tanács veszi majd oltalma alá a piros-kék együttest.