Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

A kulisszatitkok szakértői

Péntek délután folytatódott a Szent László Egyesület Akiknek szívesen tapsolunk címmel indított, egyre népszerűbb beszélgetéssorozata. A várban megrendezett találkozó igazán hangulatosra sikeredett, ez elsősorban annak volt köszönhető, hogy a mostani vendégek a színház világának abból a szférájából érkeztek, amellyel a nézők nem igazán találkoznak.

a kulisszatitkok

A meghívott vendégek a Szigligeti Társulat munkatársai voltak: Joó Emília és Vajda Zoltán ügyelők és Körner Anna és Ţentea Katalin súgók.

A rendezvény házigazdája, Török Sándor köszöntötte a megjelenteket, majd sor került a hangulatos beszélgetésre, mely során a hallgatóság betekinthetést nyert a kulisszák mögötti világ titkaiba. Mi is a dolga az ügyelőnek, mi minden múlik a súgón, sztorik, anekdoták, önvallomások hangzottak el. Sok tréfás, ma már anekdota számba menő történetet meséltek el a vendégek, a közönség pedig szemmel láthatóan legalább annyira élvezte ezeket a jópofa kulisszatitkokat, mint egy jól sikerült színdarabot.

Szőke Mária