Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

A Körös SK esélyes a bajnoki címre

A bukaresti Ghencea uszodában megtartott tornát követően eséllyel pályázik a bajnoki cím megszerzésére a Nagyváradi Körös SK junior III korosztályú vízilabdacsapata.

 Újabb váradi pólósikerre van kilátás

Újabb váradi pólósikerre van kilátás

Eugen Băjenaru és Vekerdy László edzők tanítványainak legfőbb riválisa a fővárosi Triumf gárdája. A bukaresti tornán döntetlennel zárult a két csapat egymás elleni meccse, így a rangsorban a jobb gólaránynak köszönhetően áll az élen a Triumf. A Körös SK öt győzelmet is elkönyvelt a finálé első tornáján (24–2 a Kolozsvári VSK ellen, 20–2 a Marosvásárhelyi Mini Max ellen, 10-3 a Bukaresti Dinamo ellen, 8–5, a Bukaresti 1. számú sportiskola ellen, 10–5 a Steaua ellen). A rangsor állása 1. Triumf (16 pont, gólarány 83–22), 2. Körös SK (16, 81–26), 3. 1-es sz. Sportiskola (12), 4. Steaua (7), 5 Dinamo (7), Kolozsvár (3), 7. Mini Max (0).

„Az első tornán megismertük az ellenfelek játékerejét, s mivel a második tornán hazai medencében játszunk, jó esélyünk van a bajnoki cím megszerzésére. A fő rivális Triumf mellett az 1-es számú Sportiskolára is oda kell figyelni, de bízom benne, megnyerjük majd a küzdelmet” – értékelte a döntő bukaresti meccseit Vekerdy László.

A bajnokavatásra a július 27–30. között Nagyváradon sorra kerülő torna végén kerül sor.