Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

A junior BL-ben remekelnek a váradiak

Nemcsak a felnőtteknél, hanem az ifjúságiaknál is van kosárlabda Bajnokok Ligája, Nagyváradot pedig a Bihorul Sportiskola U14-es csapata képviseli.

Marinău és Vicaş egyéni elismerésben részesült

Marinău és Vicaş egyéni elismerésben részesült

A váradi együttes remekül szerepelt eddig a sorozatban, legutóbb a Debrecenben megtartott selejtezőn érve el kiemelkedő sikereket a gárda. Nyolc ellenfeléből hetet legyőzött a váradi csapat, amely így továbbjutott a play-off körbe, ahol szerb, macedón és német csapattal találkozik. A siker mellett egyéni elismerésekben is részesültek a váradiak, akik közül Vlad Marinăut választották a torna legjobb védőjének, míg George Vicaş bekerült az „álomcsapatba”. A Bajnokok Ligája play-off körére ugyancsak Debrecenben kerül sor március 30.-a és április 2.-a között. A Călin Pop (utánpótlás-központ vezető), Zoran Vranjes, Mészáros Annamária és Palula Nica edzők által felkészített csapat ellenfelei a szerb Zimonyi Mladost (Belgrád egy külvárosa), a macedón Feniks KK és a német Bayern München lesznek.

A legjobbak között folytatja a váradi utánpótláscsapat

A legjobbak között folytatja a váradi utánpótláscsapat

Az együttes tagjai a következők: Paul Bembea, Vlad Marinău, Raul Ciaca, Alexandru Bot, Viorel Gabriel Pop, George Vicaş, Alexandru Vancea, George Usca (minden selejtezőmeccsen pályára léptek), Victor Lunca, Huszár Szabolcs, Paul Ghib, Vlad Medeşan, Alex Tămăşdan, Radu Sburlea, Alexandru Sandor és Remus Porumb.