Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

A „hunyók” győztek a Tulipán Kupán

Szeptember 21-én, vasárnap került sor a Bihar megyei RMDSZ által szervezett Tulipán kupa kosárlabda bajnokságára, a hegyközpályi sportcsarnokban, amelyen négy nagyváradi és egy nagyszalontai csapat vett részt.

A 2×15 perces, helyenként kimondottan látványos megoldásokat hozó, körmérkőzések lebonyolítása után a következő sorrend alakult ki: negyedik helyen zárt a Nagyváradi Olaszi, harmadik lett a két fiatal hölggyel a soraiban felálló nagyszalontai együttes, idén is második helyen zártak a nagyváradi Adysok, míg az első helyet a Nagyváradi Hunyók csapata szerezte meg. A torna legjobbjának, a győztes csapat kapitányát, irányítóját, Péter Zoltánt választották. A bajnokság fair play díja a Nagyszalontaiaké lett. A díjakat Botházy Nándor a Bihar Megyei RMDSZ sportért felelős ügyvezető alelnöke adta át. Az eredményhirdetés keretén belül a szervezők megköszönték a kosárlabda szövetség által kirendelt játékvezetők munkásságát.

A kosárlabda bajnoksággal befejeződtek a Tulipán Kupa küzdelmei is, amelyet a szervezők idén is sikeresnek könyvelhetnek el, már csak azért is, mert négy sportágban, Bihar megye nyolc helyszínén, majd 1000 embert sikerült megmozgatniuk.

A varadi hunyok (TULIPAN KUPA KOSARLABDA

A kosárlabdatorna résztvevői