Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

A Honvéd teszteli a Bihar FC volt hálóőrét

A magyar élvonalban szereplő Budapest Honvéd labdarúgócsapata hivatalos honlapján bejelentette, hogy új kapust szerződtetett a kárpátaljai Nagy Sándor személyében.

A 30 éves, magyar állampolgársággal rendelkező Nagy tegnap már a kispestiekkel kezdte meg a felkészülést.

Nagy Sándor a magyar élvonalban folytatja

Nagy Sándor a magyar élvonalban folytatja

Az 1985-ös születésű kapus 2003 és 2015 között 104 mérkőzésen védte a Hoverla (korábban Zakarpattya) kapuját, majd a Nagyváradi Bihar FC-ben is megfordult, ahol az őszi idény hat mérkőzésén védett. Miután megsérült, elhagyta a csapatot, s azóta nem tért vissza a klubhoz. A Bihar FC nem fizette ki szerződésben foglalt járandóságát.

A váradiak csapatkapitányát, Cristian Andort szintén megkereste a Honvéd, de a középpályásnak a román élvonalban szereplő Kolozsvári CFR, valamint a másodosztályú Kolozsvári Universitatea, a Brassói FC is ajánlatott tett. A váradi csapat csatára, a Bukaresti Dinamótól kölcsön kapott Kevin Trabalka (az őszi idény során nem alkotott maradandót a Bihar FC mezében) valószínűleg a Râmnicu Vâlceai VSK-nál folytatja majd, ahol a Bihar FC korábbi hálóőre, Călin Fildan is szerepel.

Cristian Andort élvonalbeli klubok csábítják

Cristian Andort élvonalbeli klubok csábítják