Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

A hétvégén Futnet torna lesz Nagyszalontán

Kétnapos lábtenisz-fesztiválra kerül sor a hétvégén Nagyszalontán, ahol romániai és magyarországi csapatok lépnek majd pályára a Tengo Futnet Kupán. Az esemény szervezője a Románai Futnet Egyesület és a hajdúvárosi Tengo SK.

Futnet Salonta 2

A mérkőzéseket holnap és vasárnap reggel 9 órától játsszák Szalonta két sportcsarnokában, a városi stadion mellett található Sándér Péter teremben, illetve a mezőgazdasági iskolacsoport melletti Nicolae Talpoş teremben. Erdély több városából is érkeznek csapatok, többek között kolozsvári, nagybányai, szatmárnémeti, aradi, zilahi és szilágysomlyói játékosok lépnek pályára, míg Magyarországról a százhalombattai (a hajdúvárosiak az Interliga idei elődöntőjében már találkoztak a magyarokkal) és a szentesi együttesek jelezték részvételüket.

Holnap az egyéniben és párosban avatnak győztest, vasárnap pedig a leglátványosabb próbára, a triplára kerül sor. A belépés ingyenes.