Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

A futnet világbajnokságon bizonyíthatnak a tengósok

Holnaptól vasárnapig a csehországi Brno városa ad otthon az idei futnet (lábtenisz) világbajnokságnak, amelyen Romániát a Nagyszalontai Tengo SK tagjai képviselnek.

Látványban nem lesz hiány a vb-n

Látványban nem lesz hiány a vb-n

Holnap elsőként a két éve Európa-bajnok Georgel Bobiş lép majd pályára, ellenfele a kontinenstorna döntőjében legyőzött cseh játékos lesz. Ezt követően triplában is összeméri erejét a házigazdákkal a román csapat, amely párosban a magyarokkal játszik. Id. Sorean László csapatában öt szalontai játékos kapott helyet: Georgel Bobiş, Ács Krisztián, ifj. Sorean László, Sorean Alex, Nagy Darius és Denis Purjea. A román válogatott éremszerzés céljával utazott el a vb-re, amelyen 22 ország csapata lép pályára, az európai országok mellett az amerikai, az indiai, a mali és a Dél-Koreai válogatott is.

A szalontai játékosok és edzőjük képviseli Romániát a világbajnokságon

A szalontai játékosok és edzőjük képviseli Romániát a világbajnokságon

A román küldöttség vezetője Daniel Săsărman, a Román Futnet Egyesület elnöke lesz, aki a kolozsvári Sorin Bogdan és a váradi Gheorghe Grădinaru oldalán részt vesz a UNIFUT (a lábtenisz legújabb változatát irányító világszövetség) kongresszusán.