Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

A Francisc Hubic iskola nőnapi koncertje

A nagyváradi Francisc Hubic Művészeti Iskola márciusi programjairól számolt be tegnap Marian Boboia igazgató (képünkön). Az iskola ebben az évben is több kulturális projekttel gazdagítja a város életét, és márciusban nőnap alkalmából szeretné meglepni elsősorban a hölgyeket.

a francisc hubic

Nők napja alkalmából az iskola szervezésében március 7-én, 17.30 órakor  a Nagyváradi Állami Filharmónia első emeleti folyosójában nyílik meg egy festményekből és grafikákból álló kiállítás a Kolozsvári Tudor Jarda Népművészeti Iskola hallgatóinak munkáiból Kolozsvár – a kincses város címmel. A kiállítás hivatalos megnyitóját követően 18 órától, a filharmónia színpadán a Francisc Hubic Művészeti Iskola diákjai és végzősei adnak elő egy háromrészes műsort: a koncert során különböző hangszerek és klasszikus, nép- és könnyűzene lesz hallható, és a Bihari Rapszódia zenekar is fellép. A szervezők mindenkit szeretettel várnak!

Szamos Mariann