Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

A döntőbe kerülés a kosárlabdázók célja

Ma este játsszák a férfi kosárlabda-bajnokság második elődöntőjének első érkőzését. A címvédő Nagyváradi VSK-ESK az alapszakaszt magabiztosan megnyerő Kolozsvári UBT vendége lesz.

Kolozsváron lép pályára a VSK-ESK

Kolozsváron lép pályára a VSK-ESK

Tavaly szintén az elődöntőben találkozott egymással a két gárda, akkor a váradiak 3–1-es összesítéssel jutottak a fináléba, igaz, a Román Kupa, majd pedig a Szuperkupa döntőjét az UBT nyerte meg ellenük. A váradi szurkolók számára végül mégsem indul különjárat a mérkőzésre, mert nem volt elég jelentkező. Az út 30 lejbe került volna, emellett a belépőért 20 lejt kellett volna fizetniük a drukkereknek. Információink szerint sokan utaznak majd a kincses városba személygépkocsival. A ma esti találkozó 19 órától kezdődik és a Digi Sport csatorna közvetíti, ugyanúgy a csütörtöki második mérkőzést. A másik ágon a Nagyszebeni ESK és a Bukaresti Steaua csap össze, az első találkozóra tegnap, lapzártánk után került sor. Ma 19 órától ismét pályára lépnek a csapatok. A Digi Sport csatorna élőben közvetíti a mérkőzést.

Váradi kosárlabdázóval soraiban lett bajnok a Sepsi SIC

Váradi kosárlabdázóval soraiban lett bajnok a Sepsi SIC

A női bajnokságban már véget ért a küzdelem. A Sepsiszentgyörgyi SIC kétszer is nyerni tudott Kolozsváron, így 3–1-es összesítéssel védte meg tavaly megszerzett elsőségét. A bajnokavatásra a Horia Demian Sportcsarnokban került sor, a székelyföldieket egy lelkes szurkolócsapat is elkísérte. A bajnokcsapatban kapott helyet a váradi Kokovay Melánia, aki másodszor szerzett aranyérmet a Sepsivel.