Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

A csehekkel kezdenek

Mától vasárnapig a csehországi Brno városában kerül sor az idei futnet (lábtenisz) világbajnokságra, amelyen 22 ország nemzeti csapata küzd az elsőségért.

Tegnap koradélután megérkezett Csehországba a román futnet válogatott, amely mától vasárnapig a világbajnokságon vesz részt Brnóban. A 22 ország nemzeti csapatát felvonultató erőfelmérőn a Nagyszalontai Tengo SK tagjai alkotják a román válogatottat, ők küzdenek majd a dobogós helyezésekért. Id. Sorean László csapatában öt szalontai játékos kapott helyet: Georgel Bobiş, Ács Krisztián, ifj. Sorean László, Sorean Alex, Nagy Darius és Denis Purjea.

vilagbajnoksagon

A szalontai lábteniszezők éremszerzés reményében utaztak Brnóba

A román válogatottban a Nagyszalontai Tengo Sk tagjai kaptak helyet, a csapat ma debütál a tornán a házigazda csehek ellen, majd triplában is összeméri erejét a házigazdákkal a román együttes, amely párosban a magyarokkal játszik. A csehországi vb-n 22 ország csapata lép pályára, az európai országok mellett az amerikai, az indiai, a mali és a dél-koreai válogatott is.