Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

A borsiaké lehet a jövő

Szombaton öt mérkőzéssel megkezdődött a megyei első osztályú labdarúgó-bajnokság 2014–2015-ös idénye. Győzelemmel kezdett a szalontai és a mihályfalvi focicsapat, ám a nyitónap legnagyobb arányú győzelmét a borsi focicsapat érte el, amely így élre ugrott a rangsorban.

A borsiake a jovo

Gólzáporos győzelemmel kezdett a borsi labdarúgó-csapat

A hajdúvárosiak idegenben hármat rúgtak az újon Bihar FC II csapatának, míg a mihályfalviak hazai pályán győzték le a bondoraszóiakat, igaz utóbbi klub színeiben idén a vaskohi csapat szerepel a negyedik ligában. A belényesiek Élesden nyertek két góllal, míg a borsiak hazai pályán tömték ki a Liberty CF kapuját. A vendégcsapat kiesett a negyedik ligából, ám mivel idén nyáron több csapat is visszalépett (Almaszeg, Hegyközpályi) ezért a gárda, amely Kosgyánban játssza hazai pályás meccseit, visszakerült a megyei élvonalba. Mint látható nem sok értelme volt a visszatérésnek, hiszen az új idényben is a bajnokság egyik leggyengébb együttesének tűnik a váradi székhelyű együttes. A nyári szünetben átalakult borsiak remekül kezdték a új idényt, s a teljesítményt vastapssal jutalmazta a meccsre kilátogató helyi közönség.

Az első forduló szombati mérkőzésein: Nagyváradi Bihar FC–Nagyszalontai Olimpia VSK 0–3, Élesdi Crişul–Belényesi Bihorul 1–3, Borsi Viitorul–Nagyváradi Liberty CF 7–0, Margittai Viitorul–Harangmezői FC 0–1, Mihályfalvi Unirea–Bondoraszói Poiana 2–0. A Váradi Luceafărul–Váradi Partium FC, a Váradi Egyetemi FC–Biharszentandrási Crişul és a Keményfoki Victoria–Vaskohsziklási CSO mérkőzés lapzártánk után ért véget.